Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تحلیلگر بازار سرمایه گفت: ریزش پرشتاب بازار در ماه‌های گذشته موجب افزایش فشار فروش در روز‌های انتهای آذرماه و در پی آن ریزش شاخص بورس شده است که به نظر نمی‌رسد پایدار باشد.

خبرگزاری میزان - ایمنا نوشت: احسان رضاپور درباره علت ریزش‌های پی در پی شاخص بورس در روز‌های اخیر، اظهار کرد: ریزش پر شتاب بازار در ماه‌های گذشته باعث شد قیمت سهام شرکت‌ها به قیمت‌های ارزنده برسد و با افزایش جذابیت سهام شرکت‌ها در هفته‌های اخیر شاهد وضعیت بهتر تقاضا و برگشت قیمتی سهام شرکت‌ها بودیم و از زمان محدوده یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی شاخص سهام بسیاری از شرکت‌ها بازدهی بیش از ۲۰ درصد را در روز‌های اخیر تجربه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحلیلگر بازار سرمایه افزود: ابهاماتی نظیر بودجه وضعیت سیاست بین‌الملل تعرفه‌ها و مسائل اقتصادی پایان سال باعث شد بسیاری از تحلیلگران پیش بینی کنند که افزایش قیمت‌ها پایدار نخواهد ماند و فرصت خرید در قیمت‌های پایین‌تر مجدد به سرمایه‌گذاران داده می‌شود.

وی گفت: به خصوص که ریزش‌های پرشتاب بسیاری از سرمایه گذاران را ترسانده و به این نتیجه رسانده است که با هر رشد مقطعی ترجیح می‌دهند با عرضه سهام‌های خود به شناسایی سود اقدام کنند این موضوع در گردش بیشتر بازار کمک کننده است.

رضاپور با بیان اینکه اخبار شرکت‌ها متفاوت است و نمی‌توان روند واحدی را برای کل بازار پیش بینی کرد، گفت: بسیاری از شرکت‌ها به واسطه اخباری که از بهبود وضعیت بنیادی، نرخ‌های فروش، تولید، صادرات و کم شدن هزینه‌های مالی منتشر کرده‌اند اکنون وضعیت مناسبی دارند.

وی افزود: همچنین برخی شرکت‌ها منتظر دریافت تاییدیه‌های گزارشات افزایش سرمایه‌هایشان هستند خبر‌های مختلفی ارائه می‌دهند که تأثیرات متفاوتی در بازار دارد.

این تحلیلگر بازار سرمایه گفت: به دنبال روند رشد کوتاه مدت بازار رسیدن قیمت سهام شرکت‌ها به محدوده‌های مقاومتی، قرار گرفتن سرمایه‌گذار‌های کوتاه مدت در سود جذاب باعث شد در هفته آخر آذرماه با افزایش فشار فروش مواجه شویم که در کنار عرضه اولیه‌هایی که در بازار اتفاق افتاد، هیجان فروش تقویت شد.

رضاپور افزود: بنابراین شاهد فشار فروش بیشتری در بازار بودیم به نظر نمی‌رسد این وضعیت اگر خبر سیاسی یا اقتصادی منفی به بازار مخابره نشود ادامه دار باشد، علاوه بر این در هفته آتی گزارشات آذرماه شرکت‌ها ارائه می‌شود که با توجه به نرخ دلار نیمایی بیش از ۲۴ هزار تومانی و وضعیت خوب قیمت‌های جهانی می‌تواند تأثیر خوبی بر تقویت وضعیت بنیادی کشور‌ها و تأثیر مثبت در چشم‌انداز سهام شرکت‌ها داشته باشد.

وی ادامه داد: در نیمه دوم دی ماه نیز گزارشات ۹ ماهه شرکت‌ها مخابره می‌شود که انتظار می‌رود حاکی از اتفاقات مثبت و خوبی در بسیاری از شرکت‌ها باشد، این عوامل در کنار یکدیگر می‌تواند موجب افزایش کف‌های قیمتی بازار و بهتر شدن وضعیت بازار در ماه‌های آینده شود.

این تحلیلگر بازار سرمایه گفت: در بازار سرمایه ما در کوتاه مدت سهام داران در بازدهی جذابی قرار گرفتند و شاهد افزایش عرضه‌ها بودیم و همزمان با فرارسیدن زمان عرضه اولیه اپال همراه بود که فشار فروش را تشدید کرد و بازار نیز هنوز اعتماد اصلی را جذب نکرده است تقویت عرضه در روز‌های اخیر هیجانات بازار را افزایش داد و شدت روند نزولی را بیشتر کرد.

رضاپور تاکید کرد: به نظر نمی‌رسد این وضعیت ادامه دار باشد و افرادی که در روز‌های اخیر فروش داشته‌اند در روز‌های آینده در قیمت‌های پاینده سهم‌های ارزنده‌تر را خریداری کرده که موجب برگشت بازار و بهتر شدن معاملات خواهد شد.

بیشتر بخوانید: چرا رشد اقتصادی در زندگی مردم مشهود نیست؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: بورس اخبار اقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بورس اخبار اقتصادی تحلیلگر بازار سرمایه روز های اخیر سهام شرکت ها فشار فروش قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است